Schaatskoorts en vaccinatie prikken bij Oostknollendammers

Oostknollendam- Bij de omnivereniging van vv Knollendam, waar men kan tennissen, jeu de boulen en misschien binnenkort ook nog wel geschaatst  was men het afgelopen weekend met alles behalve voetbalzaken bezig. Een lid van verdienste en ook nog eens van de mopperploeg stond dit keer in de actualiteitl. Klaas Bankersen (95) heeft zijn vaccinatie tegen Covid-19 te pakken. Daarmee is hij de eerste inwoner van Oostknollendam.
Klaas moest daarvoor zaterdag wel even naar Alkmaar. ”Ergens bij het AZ-stadion”, vertelde het erelid. ”Ze hadden het goed voor elkaar. Het was in een grote ruimte, soort tent; veel hulpvaardige mensen eromheen. Allemaal op afstand. Nee, heb er totaal geen last van gehad”. Over zes weken volgt de tweede prik.
Schaatsen dit weekend? ”Het hangt erom”, zegt ook Oostknollendams eigen ijsmeester Aad Stam. ”Zou zomaar kunnen”. De motor van ‘Blauwe Gerrit’ loopt nog als een zonnetje. En zo lang het ijskoud blijft is er hoop om het ijs te kunnen betreden en de schaatsen onder te binden. In Oostknollendam dromen ze ervan!
archieffoto: Klaas Bankersen

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl