Vermakelijke bootcamp voor de jeugd van Saenden

Wormerveer- Ondanks de winterkou werd de Bootcamp sessie bij voetbalclub rkvv Saenden in Zaanstreek Noord (Wormerveer) goed bezocht. Jongens en meisjes werkten zich op zaterdag ochtend 30 januari in het zweet. Zelfs de heen en weer werd in het spellenparcours meegenomen. Planken, varen, dribbelen en ook de bal kwam er aan te pas op het sportcomplex aan het Guisveld. De club is omgeven door prachtige sloten en met de boot kon de overkant worden behaald. Aan die overkant moesten diverse pilonnen aan boord worden gevist. Een leuke en actieve bootcamp sessie waardoor de kou ook en koning winter ook nog eens werden verslagen.


Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl