Mini`s, jo8/9 van sc Hercules Zaandam trainen in het Jagersveld

Zaandam- De jongste telgen van de club sc Hercules Zaandam hadden op zaterdag ochtend 30 augustus 2021 een voetbalochtend. Dit maal op een andere locatie, een andere ondergrond en een voor hen vreemde omgeving. Voetballen in het recreatiegebied van het Jagersveld. De jonkies moesten omgaan met een heel ander speelveld en dus andere ondergrond  dan normaal . Het nieuwe kunstgras werd ingeruild voor het heerlijke natuurgras van het Jagersveld dat een stuk minder egaal is. Maar daar hoorde je geen enkel jeugdlid over klagen, het enige dat ze wilden was: voetballen!
Het Jagersveld bevindt zich op loopafstand van de club en het aangrenzende recreatiepark ligt pal achter het complex van de Zaandammers. Goed ingepakt en altijd even enthousiast konden de mini`s/jo8/jo9 pupillen van de club zich weer uitleven. De training begon met een gezamenlijke warming up onder leiding van trainer Gerson. Nadat de spieren los waren gegooid , werden er partijvormen gespeeld. Koud, maar reuze gezellig en super geslaagd. Na afloop werd er op het terras patat gegeten en werd er nog even nagebabbeld. Een heerlijke uitlaatklep voor de allerjongste voetballertjes van de club. In een periode waarin er veelal activiteiten in en rondom het huis zijn, de scholen gesloten zijn is het heerlijk voor de spelertjes om onder leeftijdsgenootjes te blijven trainen en voetballen. Dat was ook af te lezen aan het enthousiasme wat er vanaf spatte.
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl