Lars Keppel nieuwe hoofdtrainer vv Assendelft seizoen 2021/202

Assendelft- Lars Keppel (35) is door vv Assendelft gecontracteerd als hoofdtrainer van de hoofdselectie voor het nieuwe seizoen. Lars is drie seizoenen hoofdtrainer geweest van de zaterdagselectie van vpv Purmersteijn. Daarvoor is hij assistent trainer geweest bij Fortuna Wormerveer.
Bestuurslid technische zaken Paul Bergkamp: ‘Lars past helemaal in onze profielschets. Hij is een jonge vent, ambitieus en met het oog voor een dorpsclub.’ De gesprekken met een vertegenwoordiging van de spelers en het bestuur zijn zeer positief verlopen. Hoe het huidige seizoen wel of niet wordt uitgespeeld is nog niet duidelijk, maar we mikken op een plek in de eerste klasse voor het seizoen 2021/2022.
Met het aanstellen van de hoofdtrainer heeft eersteklasser vv Assendelft de staf voor de selectie voor het nieuwe seizoen compleet: Lars Keppel hoofdtrainer, Marco van Biljouw assistent trainer/ tweede elftal, Paul Hoeve keeperstrainer, Peter Boon verzorger en Virginie van Zundert verzorger tweede elftal.
Afbeelding: Lars Keppel tekent zijn contract in het bijzijn van de bestuursleden Paul Bergkamp en Gerard Nol.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl