Selectietrainers verlengen verbintenis bij sc Hercules Zaandam

Zaandam- Eind vorig jaar is sc Hercules Zaandam met hoofdtrainer Eric Heerings en met Cor Noordenbos overeengekomen om de huidige contracten te continueren. Hiermee wordt de inzet voor de heren- en damesselectie van de Zaandammers met tenminste één seizoen verlengd.
Ook assistent trainer Raymond Huisman heeft aangegeven bij de club te willen blijven. Als assistent van Eric Heerings, de hoofdtrainer van de herenselectie, is hij dit seizoen bij de 3e klasser gestart met als doel om het eerste elftal te laten promoveren naar de 2e klasse. Of dat dit seizoen al mogelijk wordt, is op dit moment nog niet te zeggen. Aan de visie en inzet van Eric Heeringszal het in elk geval niet liggen, want Heerings ademt voetbal en is daarmee een bron van inspiratie en motivatie voor elke Herculiet met talent. Hij is ten minste nog een seizoen de kapitein is van het vlaggenschip.

Ook de dames kregen dit seizoen een nieuwe hoofdtrainer in de persoon van Cor Noordenbos.
Ook Cor heeft in de relatief korte periode dat hij met de selectie aan de slag kon, voldoende basis gezien om verder te gaan zodra dat weer kan. Onze zuiderburen hebben al besloten dit seizoen niet meer verder te gaan met de amateur competitie en ook de KNVB kan op korte termijn zomaar beslissen dat het seizoen er op zit.
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl