AZ (-19) treft het turkse Galatasaray in Youth League

Zaanstad-Nyon- AZ gaat in zijn eerste UEFA Youth League-duel op bezoek bij Galatasaray. Zo bleek woensdag uit een loting voor het Onder 19-equivalent van de Champions League. De wedstrijd in Turkije wordt afgewerkt op 2 of 3 maart. De loting vond plaats in het Franse Nyon.
Het toernooi is één grote knockoutfase, waarbij in de eerste twee rondes een scheiding is tussen de Champions League Path en Domestic Champions Path. Als nummer één van Nederland uit het vorige seizoen bewandelt AZ het laatstgenoemde pad. De routes komen samen in de achtste finales. AZ moet alles winnen om zover te komen, want alle rondes worden in één duel beslist.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl