Uitreiking Zaanse Sportpenning vervallen

Zaanstad- Veel topsporters mochten vanaf 17 januari weer trainen en hun competitie wedstrijden spelen, maar in 2020 zijn helaas vele nationale en internationale kampioenschappen afgeblazen.
Gemeente Zaanstad betreurt dit, want iedere topsporter verdient een podium omdat degene op de toppen van zijn of haar kunnen presteert. Normaal gesproken is de gemeente in deze periode druk met de voorbereidingen voor het uitreiken van de jaarlijkse Zaanse sportpenning. Maar omdat het er nu naar uitziet dat er voorlopig geen evenementen met groepen mensen georganiseerd kunnen worden, is een feestelijke uitreiking van de jaarlijkse sportpenning helaas niet mogelijk. De uitreiking van de sportpenning 2020 komt dan ook te vervallen.
Om toch positief vooruit te kijken, richten de gemeente en het Sportbedrijf zich op een nieuwe vorm om de Zaanse topsporters te waarderen en te eren. Dit wordt de komende periode verder uitgewerkt en hierover zal in de loop van het jaar meer bekend worden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl