Start een inzameling met uw vereniging, crowdfundingsaktie uniek sporten

Zaanstad- Sport is lekker en gezond en iedereen moet hiervan kunnen genieten. Ook mensen met een beperking. Diverse sportaanbieders hebben speciale trainingsuren en faciliteiten voor aangepast sporten. Het Zaanse aanbod aangepast sporten staat vermeld op op de website van unieksporten.nl
Sportverenigingen die aangepast sporten en bewegen willen faciliteren of uitbreiden kunnen een crowdfundingsactie te starten. Bijvoorbeeld om geld op te halen voor de aankoop van materiaal, het organiseren van een G-voetbaltoernooi of welk goed doel dan ook. Uniek Sporten, ondersteunt de vereniging hierbij, kijk op de website voor de mogelijkheden. Hoe meer crowdfundacties, hoe groter het aanbod aangepast sporten in Zaanstad!
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl