Het Zaanse Oranje flink in de lift

Zaandam- Wie de jeugd, de gezelligheid en een fraai complex heeft, heeft de toekomst. En toekomst muziek zit er in de club ZCFC. Voetbal, beleving en gezelligheid. De Zaandamsche Christelijke Football Club leeft als nooit tevoren. Als er over enkele maanden als er wellicht weer kan worden gevoetbald dan zijn de faciliteiten op het sportcomplex aan op Sportpark Kalverhoek optimaal. De club heeft besloten voorlopig een stop voor teams te zetten en kan niet heel veel teams extra meer kwijt.

Zaans Oranje zitjes en terrasoverkapping
Het beklimmen van trappen was nogal trending vorige week. In Amerika de trappen van het Capitool, bij ZCFC stonden de heren van de bouw- en Mopperploeg op de trappen van de bouwsteiger. De vergunning is vorig jaar rondgekomen en het raamwerk en de palen staan inmiddels. Deze week wordt er een vervolg gegeven aan het dak. 109 vierkante meter overdekt terras, een pure luxe! Martin, Jan, Bert, Harry, Frank, Ron, Dennis en Hans staan ook nu weer klaar om ook die klus te klaren!
Een terras zonder passend meubilair, is net zoiets als een taart zonder slagroom. Daarom is men bij ZCFC enorm met de Club van 100“. Die heeft laten weten de volledige financiering van de 4 nieuwe houten terrastafels en de nieuwe terrasstoelen voor rekening te nemen! Een enorme aanwinst voor alle ZCFC-ers om -zodra het weer kan en mag- te genieten van het nieuwe buitenterras.
Bestuurders Martin en Martijn stonden daarom deden inspiratie op bij een van de grootste leveranciers van horecamaterialen in het Friese Heerenveen. Na een uitgebreide zit-test-sessie en tomeloos ge-app met de medebestuurders over de kleur, prijs, hoogte en levertijd, kon de knoop worden doorgehakt: Modelletje DIVA, uiteraard in het Oranje, op de foto de meest rechterstoel, met armleuningen is als `winnaar`uit de bus gekomen.
Ook de nieuwe houten terrastafels zullen worden betaald door de club van 100. In totaal 4 nieuwe (duurzaam) houten terrastafels zullen er worden besteld. Kortom, ZCFC lijkt klaar voor de toekomst.