WSV’30 verlengt contract met hoofd jeugdopleiding Marciano Sleeswijk

Wormer- Op de Middenlijn 1 in Wormer heeft voetbalclub WSV’30 het contract met  Marciano Sleeswijk verlengd. WSV’30 is blij en trots te kunnen melden dat het contract met Purmerender Marciano Sleeswijk als Hoofd Jeugdopleiding met een jaar is verlengd.
Samen met zijn rechterhand Lisanne Potthoff is Marciano afgelopen seizoen gestart om de jeugdopleiding duidelijk vorm te geven en is vooral de onderlinge samenwerking tussen de verschillende trainers en leeftijdscategorieën sterk verbeterd. Ook het niveau van de trainingen is door regelmatig overleg en het sparren met elkaar op een hoger niveau gekomen. WSV’30 is zeer tevreden over de, in de afgelopen toch lastige periode, gezette stappen en wil de komende jaren hier graag verder mee gaan en acht Marciano en Lisanne daarvoor de aangewezen personen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl