Complimenten voor verenigingen bij Zaanse Winter Experience

Zaanstad- In de kerstvakantie hebben sportverenigingen zich van hun beste kant laten zien tijdens de Zaanse Winter Experience, geoarganiseerd door Sportbedrijf Zaanstad. In samenwerking met Sportbedrijf Zaanstad hebben kinderen van 6 t/m 17 jaar kennis gemaakt met hockey, korfbal, vechtsporten, voetbal en andere sporten. Via diverse kanalen kwamen er complimenten binnen voor de trainers van de sportaanbieders. Het belangrijkste: de kinderen zijn enthousiast.

Alle kinderen kunnen mee doen
Doel van de Experience is om kinderen enthousiast te maken voor de sportvereniging. Ieder kind moet zich aansluiten bij een sportvereniging. Het is daarom van belang dat alle sportverenigingen Meedoen Zaanstad op de website zetten. In samenwerking met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zaanstreek maakt de gemeente Zaanstad het voor kinderen uit gezinnen met lage inkomens mogelijk om te sporten. Hiervoor is de website meedoenzaanstad.nl in het leven geroepen.
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl