Christopher Manuputty nieuwe trainer ZVV Zaandijk seizoen 2021/22

Zaandijk- Zondag vierdeklasser ZVV Zaandijk heeft de ideale kandidaat donderdag avond binnen gehaald. Niemand minder dan Christopher Manuputty wordt per volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de Zaandijkers. Aan de Diederik Sonoyweg heeft de huidige hoofdtrainer Franklin Meyerhoven onlangs besloten de samenwerking na het lopende seizoen te beëindigen. Het vinden van een opvolger was niet moeilijk, al stonden er meer goede kandidaten op het lijstje.
De aankomende trainer Christopher Manuputty heeft zelf trainers ervaring opgedaan bij hoge jeugdteams van Fortuna Wormerveer en KFC en is trainer bij Talentgoals. In de zaal voetbalde hij jaren lang bij FC Kondo Budjang. Momenteel voetbalt hij ook nog in het eerste elftal van zondag derdeklasser rkvv Saenden.
In Zaandijk werd donderdag avond 14 januari 2021 een handtekening gezet onder een tweejarig contract met een optie tot een langer verblijf. Een aantal pijlers van de club is de doorstroming van jeugdspelers naar de selectie en het adviseren en ondersteunen van begeleiders en trainers binnen de voetbalvereniging. Manuputty gaat daar een grote rol in spelen en hoopt op termijn de club naar een hoger plan te kunnen tillen.

Foto: Peter Seijmour

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl