Nieuwe fase bouw sporthal Wormer

Wormer- Nieuwe fase bouw sporthal Wormer – Het eerste onderzoek naar haalbaarheid van een duurzame sporthal in Wormer en mogelijke fusie met de drie tennisverenigingen is afgerond.
De gemeente Wormerland wil op korte termijn starten met een vervolgonderzoek naar de haalbaarheid van een nieuwe tennis accommodatie op het ijsbaanterrein en de definitieve locatie voor de sporthal. De gemeente start, na goedkeuring van de raad op 2 februari, een vervolg- onderzoek. Dat moet helderheid geven of het ijsbaanterrein de beste locatie is voor een nieuwe tennis accommodatie, in combinatie met jeu de boules- en ijsbaanvereniging Nova Zembla. Ook wordt onderzocht wat de beste locatie is voor de nieuwe sporthal.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl