Alex Geernaert maakt promotie naar de derde divisionist Odin’59

Assendelft- In `de Zuid` van Assendelft kan zondag eersteklasser vv Assendelft op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor  het volgende seizoen 2021/2022. De ambitieuze hoofdtrainer
Alex Geernaert maakt namelijk promotie naar de derde divisionist Odin’59 uit Heemskerk. Geernaert kwam destijds over van vvv Westzaan.
De Heemskerkers kondigden begin december aan afscheid te nemen van de 57 jarige Haarlemse coach Ted Verdonkschot. De derde divisionist kende een moeizame start. Bovendien zat ODIN’59 nog in de KNVB-beker. Daar zou de ploeg de profs van Volendam ontvangen, totdat de KNVB alle amateurclubs uit de beker haalde.
Hoofdtrainer Alex Geernaert vertrekt met ingang van het nieuwe seizoen 2021/2022 naar derde divisionist Odin’59 in Heemskerk. Dit is een promotie die ze hun huidige trainer van harte gunnen en daarom wensen ze hem alle succes bij zijn nieuwe club.
De samenwerking tussen vv Assendelft en Alex Geernaert heeft dan drie jaar geduurd. Tijdens het eerste seizoen bereikten de Assendelvers met een grotendeels vernieuwde selectie de finale van de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse. Deze werd verloren van Kolping Boys. Tijdens het tweede seizoen werd de promotie naar de eerste klasse alsnog behaald. Toen de competitie werd afgebroken vanwege Corona stonden de Assendelvers fier bovenaan en werd de ingediende aanvraag voor promotie gehonoreerd.
Het huidige seizoen werd na drie bekerwedstrijden en drie competitiewedstrijden afgebroken. De start in de eerste klasse was moeizaam, maar we hebben er alle vertrouwen in dat het vlaggenschip zich kan handhaven zodra de competitie hervat kan worden.
Voor het nieuwe seizoen gaat vv Assendelft dus op zoek naar een hoofdtrainer met papieren op eerste klasse niveau. De club is op zoek naar een jonge en ambitieuze hoofdtrainer.
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl