Ook SVA heeft vertrouwen in de technische staf

Assendelft- Ook bij zondag derdeklasser SVA in Assendelft hebben ze, net als bij vele andere voetbalclubs in de Zaanstreek, niet stilgezeten. Want bij een reguliere winterstop zou er voor de technische beleidsbepalers van SVA zo rond de feestdagen altijd wel iets te doen zijn. Met als belangrijkste punt het evalueren van de trainersstaf en de daarbij behorende contractbesprekingen. Maar in een seizoen dat wederom is stilgelegd door de aanhoudende COVID-19 pandemie valt er natuurlijk niet heel veel te evalueren. Dit seizoen is dan ook geen maatstaaf voor wat betreft onze staf, en is ons vertrouwen nog altijd even groot. We kunnen nu dan ook alleen maar afwachten of aan het begin van 2021 de competitie in welke hoedanigheid dan ook hervat zal worden.
Met de oefencampagne en de  handvol gespeelde beker- en competitie wedstrijden valt er uit de resultaten niet een echte balans op te maken. Maar in een periode van vindingrijk trainen met onder andere 4-tallen en na gesprekken met trainers en spelers hebben ze in Assendelft opgemerkt dat de technische staf staat als een huis. De hoofdtrainer Joeri Houniet “inmiddels alweer bezig aan zijn 3e seizoen” is een grote motivator en een persoon die denkt in oplossingen mede natuurlijk gevoed door zijn werkzaamheden binnen de KNVB. Hierdoor heeft SVA het volste vertrouwen in haar trainer en dus zal trainer Joeri Houniet ook komend seizoen weer de scepter zwaaien bij de herenselectie van zondag derdeklasser SVA.
In het kielzog van Joeri Houniet heeft ook Kadir Yilmaz zijn contract voor het komende seizoen verlengd voor ook alweer zijn 4e seizoen.  Zoals met de trainers begin december besproken is zal ook voor volgend seizoen de doelstellingen weer hetzelfde zijn. Mede door de doorkomende O-19 junioren zal de selectie zeker in de breedte versterkt worden. Al met al staat er met de assistent trainers, keeperstrainer en medische staf een fantastisch team waarmee SVA graag verder gaat…  Naar een hopelijk normale voetbalcompetitie!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl