De nieuwjaarsboodschap van vv Knollendam voorzitter George Zwart

Oostknollendam- Ook het voorzittersjaar van vv Knollendam voorzitter George Zwart is anders geweest dan voorgaande jaren. De Oostknollendammer heeft zijn nieuwjaarsboodschap zojuist kenbaar gemaakt. Zwart maakte eerder al kenbaar dat het seizoen 2021/22 het laatste jaar als voorzitter zal zijn.
Beste voetbalvrienden en -vriendinnen. Het is niet zo mijn ding om iets te schrijven. Ik zeg het liever, maar dat kan helaas even niet. We hebben met zijn allen een naar en vervelend jaar achter ons liggen, het corona-virus heeft een behoorlijke impact op ons. Wel trainen, niet trainen; inmiddels zijn er maar vier competitie-wedstrijden gespeeld en wéér volgde een lockdown. Dus ook geen nieuwjaars-wedstrijd op 1 januari met daarna samen gezellig wat drinken in de kantine. Dat betekent deze keer ook geen toespraak van mij en zeker niet onbelangrijk, óók geen speldjes uitreiken  aan trouwe leden/jubilarissen, terwijl ik er vijf op mijn lijstje heb staan. Ons lijkt het ook niet leuk om een speldje door de brievenbus te gooien, vinden we als bestuur. We gaan dat een jaar uitstellen; ik krijg het nog druk in 2022.  Al met al ben ik bang dat de competitie van dit seizoen al voorbij is en dat we pas in augustus weer kunnen gaan voetballen. Ik hoop natuurlijk dat het anders is. Tenslotte wens ik iedereen een goed en vooral gezond 2021 toe, met de hoop op toch weer ouderwets voetbal- en verenigingsplezier volgend jaar.
Foto onderschrift: Op het informatiebord voor het vv Knollendam complex de poster met nieuwjaarsgroet,
Foto 2; Dit jaar geen speldjes uitreiken aan ereleden
 
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl