BUKO nieuwe hoofdsponsor Telstar

Beverwijk- Telstar en BUKO hebben vanmiddag hun handtekening gezet onder een contract waarbij BUKO vanaf 1 januari 2021 tot en met het seizoen 2022-2023 hoofdsponsor wordt van de Witte Leeuwen. Hiermee wordt BUKO naamgever van het stadion en prijkt het logo op de borst van zowel de uit- als thuisshirts van het eerste elftal. Daarnaast gaat BUKO een inhoudelijke rol spelen bij de sociaal maatschappelijke projecten van Telstar.

 

Het familiebedrijf BUKO is – net als Telstar – in de jaren 60 opgericht. In de afgelopen jaren heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een gerenommeerde speler in tijdelijke verkeersmaatregelen, huisvesting, transport en sanitair. Na de verkoop van de huisvesting-activiteiten in 2019 bestaat BUKO uit drie bedrijven; BUKO Infrasupport, BUKO Transport en ECO Toilet. BUKO heeft circa 500 medewerkers en vestigingen door heel Nederland.
BUKO is geen onbekende in de wereld van topsport. Zo sloot het eerder een 3-jarige overeenkomst met de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix voor de sanitaire voorzieningen en alle tijdelijke verkeersmaatregelen.
Buko nieuwe hoofdsponsor Telstar
Telstar en BUKO met elkaar in zee

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl