Eric Heerings en sc Hercules Zaandam verlengen met één jaar

Zaandam- De trainerscarrousel draait weer volop zo vlak voor de jaarwisseling.  Daar waar de ene trainer aangeeft toch onverwachts te stoppen zijn er ook trainers en clubs die met elkaar verder willen.

Zondag derdeklasser, daar eveneens koploper; sc Hercules Zaandam is gisteravond namens voorzitter Jan de Haas met hoofdtrainer Eric Heerings overeen gekomen dat het huidige contract met één jaar verlengd wordt. Heerings was in de Zaanstreek eerder werkzaam bij Hellas Sport, Zilvermeeuwen, WSV’30 en OFC en is bezig aan het eerste seizoen bij de jubilerende Herculieten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl