Website in een nieuw jasje gestoken

Zaanstad- Het moet u zijn opgevallen. De website www.voetbalinzaanstad.nl en www.sportinzaanstad.nl is totaal vernieuwd, noem het de versie 2.0. De site is in een nieuw jasje gestoken en is behoorlijk gemoderniseerd. De Zaanse molenwieken draaien volop!
Al enige tijd werd er achter de schermen flink gewerkt aan een nog betere en plezieriger lezende website. Inmiddels is de site helemaal klaar en hopen we u weer volop te voorzien van nieuwtjes en leesvoer.
We doen het niet alleen want zonder input geen `output`. Zonder `freelance`journalisten en fotografen geen content. Daarom krijgt elke Zaanse club inmiddels aandacht. Want voetbalnieuws is er iedere dag. En we zijn trots op al die mooie sportverenigingen. Dagelijks wordt er getraind, overleg gevoerd door bestuursleden of wordt er door trainers oefenstof voorbereid. En wij zijn nieuwsgierig, willen graag weten wat er binnen uw vereniging speelt, wat er wordt georganiseerd en waar wij aandacht aan kunnen besteden. Binnenkort is er nog een leuk nieuwtje. Dit hopen wij nog voor de jaarwisseling aan u kenbaar te maken.
Mocht u verder nog tips, suggesties of andere leuke ideeën of initiatieven hebben? Schroomt u zich dan vooral niet ons te mailen of de redactie te tippen via deze website. Wij wensen u alvast fijne feestdagen en zullen u ongetwijfeld een op deze website of wellicht eens een keer in het echt, langs de lijn tegenkomen!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl