Sportpark Schanszicht vanaf donderdag tot en met 3 januari `hermetisch afgesloten`afgesloten

Zaandijk- Nog maar nauwelijks bekomen van de geweldige Kerstbingo loterij is het nu voor voetbalclub zvv Zaandijk tijd om de daluren in te laten gaan. Zaandijk maakt zich op voor de feestdagen.
Van donderdag 24 december tot en met 3 januari is het sportpark Schanszicht  aan de Diederik Sonoyweg in Zaandijk hermetisch afgesloten. Van 28 december tot en met 30 december is het complex alleen tijdens trainingsuren toegankelijk om te trainen. Vanaf 4 januari 2021 is sportpark Schanszicht weer volledig toegankelijk.
Het was afgelopen zaterdag 2 uur smullen geblazen op de socials. Dit jaar helaas gaan normaal kerstbingo maar een online variant waar de heren Willems en Aafjes iedereen toch een geweldige avond hebben bezorgd. Er kwam even 2 uur pret en gezelligheid de huiskamer binnen. Er werden tal van mooie prijzen weggegeven. Die konden zondagochtend tussen 11:00 en 12:00 worden opgehaald op de Claude Debussystraat 51 te Zaandijk. Een prima georganiseerde clubactiviteit ten gunste van de clubkas van zvv Zaandijk.

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl