SVA selectie scoort buiten het veld met online pubquiz

Assendelft-  Ondanks dat de selectie van zondag derdeklasser SVA op het veld niet meer actief is scoort het nog wel buiten het veld. Dit keer zette de selectie het beste beentje voor door op het evenementenvlak te scoren. Na een succesvol Kerstgala vorig jaar had de SVA selectie dit keer het idee om in te spelen op de huidige situatie. Helaas geen volle kantine, geen gezelligheid met elkaar, geen knuffels op het einde van de avond maar een Pubquiz via internet. Het was wat omdenken en out of the box denken maar uiteindelijk was dit een geslaagd online evenement. In samenwerking met Rens Degenhart van Tapperij de Verwachting uit Assendelft konden ook de kelen worden gesmeerd en de buikjes worden gevuld. De Verwachting had speciaal voor deze quiz avond een bierpakket en een borrelplank samengesteld.
De inschrijving bedroeg een klein bedrag dat geheel ten goede komt voor een activiteit voor de jeugd van SVA. Zo zet de selectie zich in om ook de jeugd een plezier te doen! De presentatie van de quiz was in handen van hoofdtrainer Joeri Hounit en elftalleider Maikel. Deze heren hebben veel tijd gestoken in het maken van de quiz en te bedenken hoe de uitvoering tot stand moest komen. Er is gekozen om gebruik te maken van een livestream op Twitch en de antwoorden konden worden verstuurd in een speciaal Google Forms document.
Uiteindelijk waren er 26 antwoordformulieren doorgestuurd. De meeste deelnemers waren met meerdere personen aan het spelen wat uiteindelijk resulteerde in een ‘volle kantine’. De vragen varieerden van sport tot muziekvragen en van SVA naar `Waar is de bal?` raadsels.
Er kwam natuurlijk ook een winnaar voort uit het deelnemersveld. De winnaar van de SVA Selectie quiz is geworden Koos Nootebos. Deze echte SVA er gaat de boeken in en gaat proberen zijn titel volgend jaar te behouden. Uit navraag bleek dat het hele gezin Nootebos de quiz heeft meegespeeld op deze avond. Dit onder het motto: vier weten meer dan één! Op een tweede plek was geëindigd het team van John Magielsen en het podium werd gecomplementeerd door Johan en Brenda.
Al met al was het een succesvolle avond en wie weet, maar laten we het niet hopen, als de maatregelen langer gaan duren komt er wellicht een tweede editie! Bij SVA zien ze lichtpuntjes en gaan ze ervan uit dat de volgende quiz weer oud en vertrouwd in clubgebouw Kaaykhoeve is.
 
 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl