De Oranje bondscoach Frank de Boer bedankt persoonlijk de vrijwilligers van de clubs

Zaanstad- Over naar de persconferentie van bondscoach Frank de Boer op de KNVB Campus waar hij afsluit met een speciale boodschap voor de vrijwilligers van tal van Zaanse voetbalclubs. Dat zijn de eerste zinnen uit een ludiek door de KNVB in samenwerking met Het Mediaoffensief bedachte aktie.
De Oranje bondscoach Frank de Boer bedankt persoonlijk de vrijwilligers van de clubs, zonder vrijwilligers is er geen vereniging! De boodschap wordt vooral via de socialmedia kanalen gedeeld. Zo deelden vvv Westzaan, KFC, FC Zaanstreek de boodschap al. Klik hieronder op de link voor zijn boodschap.
https://debondscoachbedanktjou.nl/5fdb693dc35c5a

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl