Rene Reijinga blijft trainer bij Saenden

Wormerveer- Rene Reijinga heeft zijn lopende verbintenis bij Saenden met een jaar verlengd met optie tot nog een seizoen. De club wil graag verder en kijkt verder dan alleen volgend seizoen, de samenwerking is succesvol. De oefenmeester, die kampioen werd in de 4e klasse en vorig jaar bovenaan stond in de 3e klasse, sluit daarbij niet uit dat hij nog langer bij de club blijft. “Het is een zeer gastvrije club waar ik mezelf fantastisch voel, waardoor ik in de toekomst Saenden graag verder help ontwikkelen”, stelt succescoach Reijinga.
De zondagselectie van Saenden, uitkomend in de derde klasse, maakte een uitstekende seizoenstart mee. De Wormerveerders staan met drie winstpartijen bovenaan. Vanaf het begin van het seizoen heeft Reijinga het uitstekend naar zijn zin. “Persoonlijk heb ik een fantastische klik met de mensen binnen de club. We hebben volop kwaliteit in de spelersgroep, al moeten we zo eerlijk zijn dat er nog genoeg is om te verbeteren.”
Met het langere verblijf van Reijinga sprak de club met de trainer een aantal doelstellingen voor de langere termijn af. Een daarvan is om in de toekomst op een hoger niveau te spelen. “Het zou fantastisch zijn als het ons lukt om richting de tweede klasse te promoveren en de komende jaren daarin stappen te zetten. Maar vooropstaand willen we een goede, aantrekkelijke club zijn waar plezier en gezelligheid voorop staan. De samenwerking tussen de spelersgroep en trainer gaat nu al zeer goed, stelt Reijinga. “Het is een leuk team, ik mag mij zelf gelukkig prijzen met deze groep jongens. Ook de jeugd is volop in ontwikkeling en Saenden is daar veel meer mee bezig dan ooit! Ook hier wil Saenden op den duur de vruchten van plukken, dit seizoen hebben Luuk van dijk en Jens de Droog hun debuut mogen maken, dit smaakt naar meer natuurlijk.
De samenwerking met Tom Jansen is zeer goed en wij zijn lekker kritisch naar elkaar. Dat maakt mij als jonge trainer alleen maar beter, ook ben ik enorm blij met mijn gehele staf, wat echt bestaat uit mensen van de club. Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet. Hopelijk mogen wij dit seizoen nog goed afsluiten.

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl