Begeleiders Sporting Krommenie lopen er warm bij dankzij gift DVVSK

Krommenie- Nadat de selectie begeleiders van Sporting Krommenie vorige week hun nieuwe coachjassen al hadden uitgereikt gekregen was het zaterdagochtend 19 december 2020 de beurt aan een deel van de overige jeugdtrainers. Ook die heren lopen er deze winter warm bij dankzij de sponsoring van “De vrienden van Sporting Krommenie” die alle vrijwilligers een warm hart toedragen. Het bestuur wilde langs deze weg alle vrijwilligers bedanken die voor de vereniging klaar hebben gestaan gedurende de gehele coronaperiode. Door de coronavoorschriften werd ervoor gekozen maar een deel van de trainers uit te nodigen. De begeleiders lopen er inmiddels herkenbaar en uniform bij en verlieten met een dankbaar gevoel het Provily sportcomplex in Krommenie.
Op de foto: Julie Woud, Ben Hazewindus, Justin Bakker, Nickan Nijveld, Robby Philips, Mats Hoorn, Roy Ladru, Martijn Suwijn en Jan van der Stoop.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl