vvv Westzaan 12e officiële partnerclub van vv Alkmaar

Westzaan- Afgelopen maandag 14 december 2020 hebben vv Alkmaar en vvv Westzaan hun samenerking op het gebied van meidenvoetbal ondertekend. Hierdoor zullen beide clubs verder gaan samenwerken aan de ontwikkeling van de voetbalsters en de train(st)ers.
Tevens zullen beide clubs clinics en workshops gaan organiseren en zal vvv Westzaan gebruik kunnen maken van alle andere voordelen van de partnerclub. vvv Westzaan zet zich al jarenlang in om het meiden- en vrouwenvoetbal volwaardig op de kaart te krijgen en stimuleert talentvolle meiden hogerop te komen bij verenigingen die op een hoger niveau spelen. vvv Westzaan organiseert ook unieke evenementen die in Nederland nog relatief onbekend zijn. De Zaansche College Cup ( schoolvoetbal voor middelbare meiden) was hiervan  een mooi voorbeeld en doorslaand succes in 2019.

Mooie verrassing voor vv Alkmaar was dat vvv Westzaan het 1e shirt overhandigde aan vv Alkmaar , waar alle meiden van vvv Westzaan voortaan mee zullen gaan spelen. Op het shirt staat vv Alkmaar vermeld  als “Official Partner“.
Op de foto`s: Corina Dekker, Patrick Tenthof, Ginia Caprino (vv Alkmaar 1e elftal speelster), Stefan Gorthuis, Dennis Nuij en Jaap Brinkman.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl