Sporting Krommenie organiseert Zaterdag 19 december `Supervet` Oliebollen Mixtoernooi

Krommenie- Het zijn vreemde tijden in de wereld, het covid-19 virus zet de hele samenleving op zijn kop en dus ook bij Sporting Krommenie. Dankzij de vele vrijwilligers is het mogelijk dat er iedere zaterdag nog volop bedrijvigheid is op het Krommenieër sportcomplex. Want de jongste jeugd mag blijven buitensporten. Onder leiding van onder meer een tweetal trainers per groep en met medewerking van Sporting Krommenie (selectie)spelers wordt er getraind en zijn er onderlinge wedstrijden.
Ook de trainingen ’s avonds worden druk bezocht. Helaas kan er niet worden gespeeld in competitieverband en dat verandert voorlopig niet. Maar er komen betere tijden, weet ook voorzitter Jan Kee. Hij is al jaren voorzitter van de club en ziet de laatste paar jaar enorm positieve ontwikkelingen binnen de vereniging. Het is mooi om te zien hoe groot de animo voor alle activiteiten is en hoe de Krommenieër jeugd daarvan geniet. Als klap op de vuurpijl staat er voor de jeugdvoetballers op zaterdag 19 december 2020  chocolademelk en oliebollen klaar. Dan worden er namelijk onderlinge wedstrijden georganiseerd. Dit vanwege de eerste editie van het supervette Oliebollen Mixtoernooi op het Provily Sportpark aan de Marslaan in Krommenie.  Het toernooi is mede mogelijk door twee trouwe sponsors die de club al enige tijd een warm hart toedragen. Van Wijngaarden`s Zaanse Mayonaise en Handelsbanken. Om 8;45 tot 10;15 uur trappen de jongste teams af, dit zijn de mini`s, jo8,jo9, jo10-2-3-4-5. Vervolgens is het de beurt aan de jo10-1, jo11, jo12,jo13-3 die van 10;30 tot 12;00 uur onderlinge wedstrijden spelen.
Helaas kan er momenteel niet worden gespeeld in competitieverband en dat verandert voorlopig niet. Maar er komen betere tijden gaat men vanuit. Voetbalclub Sporting Krommenie kan melden dat de club er, ondanks alle Coronamaatregelen, financieel nog gezond voorstaat.  De leden hoeven zich geen echte zorgen over de club te maken. De ambitieuze dorpsclub gaat de corona crisis goed doorkomen, mede dankzij de vele sponsorinkomsten. Zo loopt er momenteel een statiegeld actie met partner COOP in Krommenie. Er kunnen bij de twee supermarkten in het dorp lege flessen worden ingeleverd en het statiegeld kan worden gedoneerd aan de club. Het doel is om van de opbrengst ballenkarren aan te schaffen. Ook het mini kunstgrasveldje voor de jeugd, dat bij binnenkomst aan de rechterkant op het complex ligt, is mede door hoofdsponsor Kuijs Reinder Kakes volledig voorzien van sponsorboarding. Samen met van Wijngaarden`s Zaanse Mayonaise, HVMS en Multitubes is Sporting Krommenie in het trotse bezit van vier grote gezamenlijke hoofdsponsoren die allen ook op het wedstrijdshirt en op de tribune van de club prijken.
Ook gaan er wat veranderingen op en rondom het sportcomplex aan de Marslaan plaatsvinden. Zo gaan de velden volgend seizoen op de schop, mede doordat er in de toekomst naast het sportcomplex een volledig nieuwe woonwijk zal worden ontwikkeld . De club zal in de toekomst LED verlichting krijgen en zal daardoor een flinke boost en maatschappelijke injectie krijgen. Ook een nieuwe 5g zendmast zal worden geplaatst, een verbeterde zonwering op de ramen van de kantine en een nieuwe tractor staan ter vervanging op het wensenlijstje. Hierdoor kan er voor alle leden en toeschouwers, die hopelijk in het nieuwe jaar weer op het complex mogen worden begroet, straks nog beter gepresteerd worden en is het ook voor de toeschouwers een nog groter feest langs de zijlijn.

 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl