Geen blaadje meer te bekennen op het hoofdveld van rkvv Saenden

Wormerveer- “Op het veld moeten ook de blaadjes opgeruimd worden“ aldus onze huisfotograaf Theo van Vlaanderen. Als supporter en vrijwilliger verricht hij samen met andere pensioengerechtigden veel opknap werkzaamheden voor zijn cluppie rkvv Saenden in Wormerveer bij de club achter het spoor.
Al reeds enkele jaren is een grote groep vrijwilligers in touw om iedere maandagochtend het complex aan het Guisveld in Wormerveer goed begaanbaar te houden. Zowel op als rondom het veld en op het aangrenzende Frans Mars `Kikkerpad`, welke de voetgangers en fietsers naar het Saensiro complex leidt, zijn er altijd wel klusjes te vinden. Probleem zaken als wateroverlast bij hevige regenval, molshopen op het veld, rondslingerende takken als gevolg van stormschade, en nu dan weer bladeren op het veld. Deze worden dan vakkundig weggewerkt door de vitale zeventigers die zich wel afvragen of de competitie van het seizoen 202/21 nog zal worden uitgespeeld.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl