Uit de oude doos: RCZ 90 jaar en wedstrijd tegen Lucky Ajax

Zaanstad- Oud? Nee, Goud! Op Zaterdag 4 juni 2011 speelde RCZ op Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 20 te Zaandam tegen Lucky Ajax. Die wedstrijd eindigde in 1-6 waarin er in de rust een stand van 1-3 viel te noteren.

Het was een prachtige dag op Zaterdag 4 juni 2011 tijdens het 90 jarig bestaan speelde Lucky Ajax tegen RCZ. Dit was het hoogtepunt van een groots opgezet feestprogramma. Zoals je misschien wel van RCZ kon verwachten was het een drukte van belang en al tijdens de warming-up zag het enthousiaste publiek zijn kans schoon om op jacht te gaan naar handtekeningen van hun favoriete spelers of om op de foto te gaan met de helden van Lucky Ajax. Lucky Ajax wist drie keer te scoren in de eerste helft. Herman Bulder redde de eer van RCZ door de bal met een mooi stiftje in het doel te deponeren. 1-3 was de ruststand. Na de eerste helft kon Nordin Wooter in de 18e minuut de 1-4 scoren. In de slotminuten wist Kiki Musampa met nog twee doelpunten de score op te hogen tot 1-6 waarna scheidsrechter Joop Korver het laatste fluitsignaal liet klinken. Het was duidelijk te zien dat het publiek met volle teugen genoten had.

Niet lang na de wedstrijd werd Lucky Ajax in de bestuurskamer opgevangen, waar een uitgebreid warm en koud buffet was opgesteld. Lucky Ajax genoot in alle rust en privacy van het buffet, waarbij alle soorten alcoholische en non-alcoholische dranken beschikbaar waren. Het was een in alle opzichten zeer geslaagde middag. Ajax bedankte hartelijk voor alle gastvrijheid en medewerking van RCZ, en in het bijzonder Ella en Michele.

Scoreverloop: 2. Simon Tahamata 0-1, 15. Kiki Musampa 0-2, 17. Wamberto 0-3, 32. Herman Bulder 1-3, 53. Kiki Musampa 1-4, 65, Kiki Musampa 1-5, 70. Kiki Musampa 1-6 Scheidsrechter: Joop Korver Assistent-scheidsrechters: Jaap Haak, Jan Laan Toeschouwers: circa 400RCZ:Johan Jansen, Jeffrey Lindeman, Herman Bulder, Cees Rogge, André Punt, Edward Lok, Barry Beekman, Romeo Lenarduzzi, Fred Leuverman, Rob Koene, Peter Mandjes, Marco Ketema, Tyron Dekker, Ronald Alfred, Michael de Vries, Patrick van Seventer, Radjen Samadhan , Frank Meijn, Remco Steding, Gert Jan Heck, Ab Smit, Mark Verkuijl Coach: Theo Stengs

Lucky Ajax:1. Serge van der Ban, 2. Dick Schoenaker, 3. Arno Splinter, 4. Wim Jonk, 5. Michel Kreek, 6. Kiki Musampa, 7. Wamberto, 8. Sjaak Swart, 9. Nordin Wooter, 10. Simon Tahamata, 11. Glen Helder. Reserves: 15. Danny Muller, 16. Hanny Das, 18. Justin Swart

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl