Sporting Krommenie verlengt contract met Jordi van Beek

Krommenie- Jordi van Beek heeft zijn contract voor een jaar verlengd en is daarmee ook in het seizoen 2021/2022 de hoofdtrainer van Sporting Krommenie.
Met van Beek denkt de club nog steeds de juiste trainer voor Sporting Krommenie te hebben. Zijn werkwijze is de afgelopen seizoenen goed aangeslagen bij de spelersgroep wat onder meer heeft geleid tot de promotie naar de 3e klasse. Naast van Beek blijft ook Arie Seekles trainer van het 2e. Ook daar zijn ze in Krommenie heel blij mee. Met Seekles hebben ze een trainersstaf waarmee het 2e team inmiddels bovenin de 2e klasse meedraait. Daarnaast gaat Seekles zijn ervaringen als “opleider” inzetten binnen de jeugdafdeling.

Samen met de leiders Simon Krook, Mathijs Nierop, Thijs Noom, Gerard Noorden, Maxim Bouwhuis en keeperstrainer Bas den Brave is de staf voor komend seizoen al rond. Bij Sporting Krommenie zijn ze er trots op zo’n sterke groep bij elkaar te kunnen brengen en houden. Dit geeft rust en zorgt ervoor dat ze verder kunnen werken aan de continuïteit van de club. Met als doel om zich structureel in de top 5 van de derde klasse te nestelen.

Daarbij wil de club voornamelijk voetballen met spelers die zijn opgeleid bij de club of in de regio wonen en graag bij Sporting Krommenie willen komen voetballen. Dit betekent dat er veel waarde wordt gehecht aan de doorstroming van de jeugd naar de seniorenselectie.

Om de ambitie waar te maken willen ze op
het Provily Sportpark komend seizoen stappen maken met het verder tot uitvoering brengen van het jeugdplan. Hierbij gaat Arie Seekles een belangrijke rol spelen als aanjager en verbinder binnen de club. Hij heeft veel ervaring als opleider bij de KNVB. Samen met technisch jeugdcoördinator Gwendolyn Koning, hoofdtrainer Jordi van Beek en de technische commissie gaat Arie Seekles helpen om de volgende stap te zetten in het verbeteren van de jeugdopleiding.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl