Legaal `vuurwerk` bij FC Zaandam JO-12

Zaandam- Tijdens de jaarwisseling 2020-2021 is het verboden vuurwerk te verkopen en af te steken.
Door corona hebben ziekenhuizen geen plek voor extra patiënten. Het kabinet besloot 13 november tot dit tijdelijke verbod in de ministerraad.

Maar daar hebben de jongeren van FC Zaandam jo12 iets op gevonden. Sinds kort wordt er elke dinsdag- en donderdagavond op het kunstgrasveld volkomen legaal vuurwerk afgestoken! Zelfs premier Rutte reageerde enthousiast en noemde het een veelbelovend alternatief voor de traditionele oudejaarsviering. Al voegde hij daaraan toe dat er nog wel onderzoek moet worden gedaan naar de veiligheid van dit nieuw type vuurwerk. Zo is er enige zorg met het oog op mogelijke glasschade van omliggende gebouwen en woningen. Maar dat is volgens de deskundigen een kwestie van techniek. Benieuwd hoe je dit legale vuurwerk op een veilig manier kunt afsteken?

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl