Zaanse Uitdaging benefietavond op 16 december, ook voor sportverenigingen

Zaanstad- Er is een Zaanse Benefietavond, doe jij ook mee? Op deze avond worden de handen ineen geslagen, om als samenleving door de corona-winter te komen. Hulp is hard nodig. Met name voor kwetsbare groepen. Mensen die in armoede leven, ouderen die kampen met hun welzijn en gezondheid, mensen die eenzaam zijn. Én maatschappelijke organisaties, waaronder sportverenigingen en culturele organisaties. De organisatie Zaanse uitdaging koppelt hulpvragen aan bedrijfsaanbod. Voornamelijk met gesloten beurs. Denk aan materialen, kennis en menskracht.

Het programma van de Zaanse benefietavond is op woensdag 16 december vanuit de Bullekerk in Zaandam.
De aanvang is 20;00 uur en duurt tot 21;15 uur. Dit keer niet met de aangemelde genodigden in een ruimte, maar online met alle kandidaten. Hulpvragen worden gekoppeld aan bedrijfsaanbod. Voornamelijk met gesloten beurs. Te denken valt aan materialen, kennis en menskracht.

Het programma
De opening wordt gedaan door wethouder Krieger van Economische Zaken. De online beursvloer wordt live uitgezonden in een tv programma van RTV Zaanstreek. Verder is er een bellijn (bereikbaar op 16-12-2020 vanaf 20:00 uur, 06-15575771) met bekende Zaankanters.

Online beursvloer
De online Beursvloer is een beproefd concept. Iedere deelnemer heeft acht blinddates van ieder zes minuten. Op basis van de inschrijvingen koppelen ze vooraf vraag en aanbod dat bij elkaar past. De reacties op de eerste Zaanse online Beursvloerwaren onder andere: Goed georganiseerd. Ontzettend leuk, Heel effectief!

Aanmelden
Meer info en inschrijven via www.zaanseuitdaging.nl/beursvloer-2 Mail naar info@zaanseuitdaging.nl of bel met de manager van de Zaanse Uitdaging. Bas Husslage op 06-24204792

De benefietavond is een samenwerkingsverband met de gemeente Zaanstad. Meer weten over de samenwerkingsbijeenkomsten van de gemeente Zaanstad? Kijk op www.ondernemen.zaanstad.nl/vitalestad

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl