Smaakvolle actie bij Klimpark Twiske

Oostzaan-Het Klimpark Twiske, te vinden in het gelijknamige recreatiegebied, start een kerstactie waarmee niet alleen de sportiviteit tijdens de kerstvakantie gegarandeerd is, maar ook een goede gevuld maag.

Als extra cadeau kunnen klimfans op de website www.klimparktwiske.nl de optie kerstactie aanklikken bij het reserveren waardoor je voor slechts € 7,50 extra alle klimmers van de klimgroep een kilo chocolade krijgen.

“Klimmen in het Twiske is een geweldige activiteit voor iedereen, maar vooral voor de jeugd. Lekker buiten en lekker de hoogte in en met snelheid weer zippend veilig op de grond van ons klimpark”, aldus directeur Rob Broekema.

Het klimpark wordt vanaf de start afgelopen zomer goed gevonden door fans die van een spannend klimavontuur houden. De opzet van het Recreatieschap Noord-Holland, die de opdracht gaf na het wegvallen van de voormalige Blauwe Poort tot de realisatie van een aantrekkelijk en sportief klimpark in Het Twiske is meer dan geslaagd.

Zes routes

“Wat is er nu niet mooier en leuker in deze bizarre tijden om lekker te gaan klimmen en klauteren? Er zijn zes verschillende routes, 65 verschillende hindernissen op vier meter hoogte, acht meter en twaalf meter”, licht Rob Broekema toe. Tip in dit jaargetijde: zorg wel voor een warme trui, handschoenen en goede schoenen. De helm en klimgordel gebruik je van het klimpark zelf. Na de instructie kunnen de deelnemers starttoren in. Wie na zo’n twee uur warm en moe van al het geklauter is, kan de energie weer op peil brengen met warme chocolademelk of wat anders lekkers.

Simpel online boeken kan via www.klimparktwiske.nl Klimpark Twiske is te vinden op Zuiderlaaik 3, Oostzaan/Twiske.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl