OFC op regio niveau ingedeeld in 3e divisie poule B

Oostzaan- Voetbalclub OFC is `op regio niveau` ingedeeld in de opgesplitse poule B1 van de Zondag 3e divisie van de KNVB. In de poule zitten de volgende clubs: ADO`20, rkvv DEM, Hercules, Hollandia, Hoogland, JOS Watergraafsmeer, OFC, QUICK, Westlandia. Voor nu is het afwachten of er daadwerkelijk op zondag 16 januari 2021 kan worden herstart met de voetbalcompetitie. Met spanning wordt nu eerst toegeleefd naar de kabinets toespraak op dinsdag 8 december.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl