Carl Ern plakt er nog een jaar aan vast bij Alkmaarse zaterdagclub Jong Holland

Zaandam- Zaandammer Carl Ern zal ook het komende voetbalseizoen hoofdtrainer blijven bij de Alkmaarse zaterdagclub CSV Jong Holland. Daarmee mag de bedrijfsleider van Lab-44 in Zaandam zich gelukkig prijzen en kan een fijn sinterklaas weekend gaan vieren. De Alkmaarders zijn tevreden over het functioneren van Ern en beide partijen waren er donderdag avond dan ook snel uit.
De voormalig voetballer van zvv Zaanlandia is bezig aan zijn vierde club in zijn carriëre als hoofd trainer en is bezig aan zijn eerste seizoen bij Jong Holland. Eerder was hij als hoofdtrainer werkzaam bij de Zaanse ploegen: SVA, KFC en sc Hercules-Zaandam.
De zaterdag tweedeklasser heeft door de coronacrisis tot nu toe slechts vier competitiewedstrijden onder leiding van Ern kunnen spelen. Daarin werden drie punten behaald en staan de Alkmaarders op de 11e plek. In de 2e klasse zaterdag treft het eveneens FC Zaandam en OSV.
Voorzitter Henk Hoijtink vindt zijn huidige trainer enthousiast en is bindend aan het werk gegaan met een vernieuwde en verjongde ploeg. Vorig jaar bungelde het team onderaan maar dit seizoen is de geestdrift in de eerste wedstrijden onder zijn leiding weer aanwezig. En ook op de trainingen blijkt er `gif`in de ploeg te zitten. Het bestuur heeft er vertrouwen in dat de spirit aanwezig zal blijven, ook tijdens het echte werk wanneer er weer in competitie verband gevoetbald zal gaan worden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl