ZCFC gaat oliebollen bakken voor leden en komt met prima aktie

Zaandam- Het is mogelijk de club ZCFC te steunen in de vorm van het bestellen van oliebollen.
In deze bijzondere tijden, ook bijzondere initiatieven bij het Zaans oranje; dit keer worden er versgebakken ZCFC Oliebollen aan de man en vrouw gebracht. De ballen zullen dus ook buiten het veld rollen.
De Meester Oliebollenbakkers van ZCFC, dit onder leiding van de grootste oliebollenbakker (duo) voorzitter Dirk Slootweg gaan voor de leden aan de slag. Op dinsdag 29 en woensdag 30 december 2020 bakken zij de lekkerste olie- en krentenbollen van Noord-Holland en dat voor een belachelijke prijs van slechts € 7,50 voor 8 stuks, combineren is mogelijk. Dat is bijna voor niks zullen echte Zaankanters zich realiseren.
ZCFC steunen in deze Coronatijd kan en daarom vraagt de club tijdig olie- of krentenbollente bestellen en geniet van de bakkunsten van de Meester Oliebollenbakkers van ZCFC!
Het is mogelijk bij de bestelling aan te geven wanneer je deze bij ZCFC wilt komen ophalen, of -tegen een vergoeding binnen Zaandam wilt laten bezorgen. De inkomsten zijn uiteraard volledig voor de voetbalclub. Meer informatie over de oliebollen aktie is te vinden op https://zcfc.nl/oliebollen/

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl