Sportbedrijf Zaanstad organiseert de Zaanse Winter Experience

Zaanstad- In de afgelopen zomer vakantie is Sportbedrijf Zaanstad gestart met de Zaanse Zomer Experience. De hele zomervakantie door waren er gratis activiteiten voor kinderen in Zaanstad.
In de herfstvakantie is dit concept doorgezet tijdens de Zaanse Herfst Experience, ook deze activiteiten zijn door vele kinderen bezocht.
Van maandag 21 tot en met woensdag 30 december 2020 organiserrt het Sportbedrijf Zaanstad de Zaanse Winter Experience. Zes dagen lang Sport, Spel, Cultuur, Muziek & Lifestyle voor kinderen van 6 tot en met 17 jaar.
Tijdens de experience wordt er samengewerkt met sportverenigingen en aanbieders van culturele en lifestyle activiteiten om de kinderen in de leeftijd van 6tot en met 17 jaar in kwetsbare wijken een fijne dag te bezorgen. Wanneer u kijkt op de webpagina www.zaanse-experience.nl leest u meer over de Zaanse Winter Experience.
Wilt u:
• In de wintervakantie uw activiteiten promoten?
• Kennismaken met andere aanbieders?
• De kans grijpen om leden te werven?
• Kinderen een onvergetelijke dag bezorgen?
Meld u dan aan als aanbieder van de Zaanse Winter Experience. U verzorgt workshops voor groepjes van 10 tot 12 kinderen in dezelfde leeftijdscategorie, iedere 20-30 minuten rouleren de groepjes.
Een compilatie van de (zomer) experience is te zien op youtube.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl