De helden van de werkersgroep van KFC

Koog aan de Zaan- Daar staan ze dan, de helden van de werkploeg van KFC. Deze mannen werden dinsdag door de voorzitters in het zonnetje gezet vanwege hun jarenlang trouwe dienst op en rond onze velden.
De KFC Jubileumsjaal mag natuurlijk niet ontbreken bij deze ploeg clubmensen, allen hebben er een van de voetbalclub gekregen. De Groote Koogse bedankte hen voor alles wat ze voor de club door weer en wind doen.
Het is er de KFC leden en bezoekers nu nog meer aan gelegen om extra attent te zijn op en rondom het complex. Dit alles om het opgeknapte sportterein waaronder de nieuwe tribune en het nieuw gelegde buitenterras vallen, schoon en proper te houden.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl