Ludieke SVA-Quiz “De slimste SVA-er“ gepresenteerd door de selectie

Assendelft- De senioren van SVA uit Assendelft missen de sociale samenhang, missen de wedstrijden van het eerste elftal en de gezellige sfeer op het complex en in de kantine. De voetbalclub blijkt creatief genoeg want er zit toch nog een slotstuk aan te komen. Dit keer niet in de vorm van sport en bewegen.
Dit jaar geen live SVA quiz in een volle kantine, geen Kerstgala, geen Zaanse derby’s met publiek.
Maar iemand zei ooit dat ieder nadeel zijn voordeel heeft, dus we blijven positief. 2020 is namelijk wel het jaar van de allereerste editie van “De slimste SVA-er” aldus de redacteur van de website van SVA.
SVA leden en supporters kunnen zaterdag 19 december in de agenda zetten. Geheel corona-proof wordt deze quiz online gepresenteerd. De organisatie is in handen van de SVA-selectie. Onderwerpen als voetbal, SVA, muziek en algemene kennis passeren de revue en kunnen jou de allereerste titel “Slimste SVA-er” opleveren.
Met deelname aan de quiz sponsort men bovendien de jeugd van SVA. Ook is er een leuke samenwerking met Tapperij de Verwachting. Met een bierpakket of borrelplank zit je tijdens de quiz echt gebakken.
Inschrijven kan via de website www.sva-assendelft.nl Hieronder de keuze voor inschrijven
Aanmelden quiz (€5)
Aanmelden quiz + bierpakket (€17,50)
Aanmelden quiz + borrelplank (€17,50)
Aanmelden quiz + bierpakket en borrelplank (€30)
Na je inschrijving ontvang je van de organisatie een betaalverzoek en meer informatie over je deelname aan de quiz. Bestelde bierpakketten of borrelplanken kunnen worden opgehaald bij Tapperij de Verwachting of kunnen worden thuisbezorgd. Ook hier ontvang je meer informatie over na je aanmelding.
bron: sva-assendelft.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl