Hier en daar toch een sint en pieten gesignaleerd op voetbalcomplex

Zaanstad- Het heerlijk avondje komt steeds dichter bij en we naderen de december feestmaand. De jongste jeugd is al enige tijd onrustiger dan anders en menig (voetbal) schoentje is al weer gezet. In deze periode was het tot voor corona heel gewoon dat Sinterklaas en zijn hulppieten op bezoek kwam bij de lokale voetbalclub of de sportverenigingen. Ook dit jaar dook de Goedheiligman weer op bijvoorbeeld in Wormerveer om de sfeer op de jeugdtrainingen weer eens te proeven.
In Westknollendam bij zaterdagclub CVV Blauw-Wit W werd er door de week op de trainingen bij de jongste jeugd een nooit eerder geziene blauw-witte piet gespot.
De training kreeg hierdoor een apart karakter, er werden liedjes gezongen, hier en daar watcadeautjes uitgedeeld en tot slot nog een afscheidslied ten gehore gebracht. Dit weekend staan er weer tal van voetbalactiviteiten voor de deur en het lijkt de redactie van voetbalinzaanstad.nl niet ondenkbaar dat de Sint met zijn pieten op tal van clubs nog een keer zal opduiken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl