Voetbalschool WSV1930 blijft deelnemers uitdagen

Wormer- Bij de WSV1930 Voetbalschool blijven ze deelnemers uitdagen!
Maar liefst 50 deelnemers deden afgelopen najaar module mee bij de voetbalschool. Uit de handen van de trainers hebben alle deelnemers weer hun welverdiende diploma in ontvangst mogen nemen.
Bij de WSV1930 voetbalschool is iedereen welkom! Michel Dekker hoofdtrainer en ontwikkelaar van de WSV1930Voetbalschool is inmiddels al 7 jaar bezig en is heel duidelijk in zijn voetbalvisie. Met recht kan je zeggen dat ze de meest innoveerde voetbalschool zijn in de regio. Door de hoofdsponsor FEBO kunnen ze blijven innoveren in het voetbalspel. Er wordt met Smartgoals en een spelersvolgsysteem.
Maar ook zetten ze andere innovaties in om deelnemers extra uit te dagen.
“Al mijn vrije tijd zit in het ontwikkelen van jeugdspelers“, aldus Michel Dekker. “Hiervoor heb ik ook mijn eigen Keuze in Voetbal Academy ontwikkelt. Dit is een voetbalplatform voor voetbalclubs en trainers. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van voetbaltrainingen en uniek in het maken van voetbaltraining in animaties of 3D. Deze innovatie gebruiken we ook bij onze eigen voetbalschool“.
Op vrijdag 12 februari 2021 wordt er gestart met een gratis proeftraining en vrijdag 19 februari 2021 beginnen ze weer met de nieuwe voorjaarsmodule. Inschrijven kan op www.wsv1930voetbalschool.nl
Beginnende spelers kunnen starten bij de voetbalmodule Techniek. Bij deze trainingen wordt er gewerkt met een specifiek FIT programma om kracht te combineren met veelzijdig te bewegen. Kosten 11 voetbaltrainingen voor €75.
Voor de gevorderdere spelers is er de voetbalmodule Skills Athletic ontwikkelt. Dit is een stappenplan waarbij ze gebruik maken van leerlijnen in partijvormen. Ook hier werken ze met het specifieke FIT programma om kracht te combineren met veelzijdig te bewegen. Op www1930voetbalschool.nl kun je zien hoe er wordt gewerkt. Vanuit de 1vs1 naar 4vs4, ook maken ze gebruik van cognitieve en chaos voetbaltrainingen. Ze trainen dus het brein en dwingen spelers om snel een oplossingen te laten vinden. Kosten 11 voetbaltrainingen € 99.
Voor de echte talenten bieden ze ook Privétrainingen aan, deze zijn op maatwerk ingericht, ook hier maken ze gebruik van het specifieke FIT programma om kracht te combineren met veelzijdig te bewegen. Kosten 11 voetbaltrainingen € 149.
Ook bij de keepers gebruiken ze onze eigen visie, waarbij invloeden van diverse methodieken samen komen. De trainingen hebben zowel technische, tactische als fysieke onderdelen, die gedurende de gehele cursus in combinatie met elkaar aan de orde komen. Het trainingsprogramma is op leeftijd ontwikkeld en ook hier wordt gewerkt met uitdagende innovaties. Kosten 11 keeperstrainingen € 75.
Jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar kunnen bij de voetbalschool terecht. Er wordt gewerkt in groepen van 8 tot 10 spelers. In de afgelopen jaren hebben ze veel spelers van andere Zaanse clubs mogen verwelkomen, en ook ver buiten de Zaanstreek weten ze Wormer inmiddels te vinden. Wil je meer informatie of heb je interesse in de methodiek van de voetbalschool ga dan naar www.wsv1930voetbalschool.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl