AZ University: creëer je eigen succes

Alkmaar/Zaanstreek- AZ start de AZ University. Het ambitieuze nieuwe platform werd maandag gelanceerd en richt zich op een brede internationale doelgroep, ook van buiten de voetbalwereld.
AZ University is een veelkoppig project waarin ‘lesstof’ op allerlei manieren wordt aangeboden. Zo vindt vier keer per jaar een seminar plaats, worden open houses georganiseerd in het AFAS Stadion en op het AFAS Trainingscomplex, zijn online modules te volgen en komt er een AZ University-podcast.
De AZ University
AZ staat bekend om zijn unieke kijk op talentontwikkeling, die in recente jaren steeds meer zijn vruchten afwerpt. Vanaf nu wordt deze visie gedeeld in de programma’s van de AZ University. Net als in de AZ Jeugdopleiding staat het credo ‘creëer je eigen succes’ hierin centraal. AZ University is namelijk geen standaard universiteit met verplichte droge lesstof. Alles is op maat en naar ieders eigen voorkeur.
Sport, Business & Lifestyle
Behalve op voetbal richt AZ University zich ook op business en lifestyle. AZ gelooft dat zijn visie en kennis perfect toegepast kunnen worden in het bedrijfsleven en ondernemers en werknemers helpen verder te groeien. Naast programma’s over marketing, sales en teamontwikkeling, wordt ook gekeken naar een gezonde manier van leven. Dit is immers niet alleen cruciaal voor voetballers, maar geldt voor ieder individu.
Eenhoorn: ‘Versterkt onze ambities’
AZ’s Algemeen Directeur Robert Eenhoorn: “AZ University reflecteert én versterkt de ambities van de club. Een logisch initiatief, want mede door onze visie op talentontwikkeling en opleiden worden wij steeds vaker gevraagd kennis te delen in binnen- en buitenland. De AZ University gaat verder dan alleen het voetbalveld, want we willen iedereen helpen om zijn eigen succes te creëren. bron: az.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl