Rabo AZ Foodtour weer van start in 2021

Zaanstad- In samenwerking met GreenPort Noord-Holland Noord, Rabobank, Jongeren Op Gezond Gewicht en de GGD wordt in 2021 wederom de Rabo AZ Foodtour georganiseerd. De Rabo AZ Foodtour is een compleet interactief lesprogramma voor groepen 7/8 waarin voedsel en gezonde voeding centraal staat. Inmiddels hebben al bijna 50 klassen zich ingeschreven voor de nieuwe editie.
Rabo AZ Foodtour
De Rabo AZ Foodtour is een ontdekkingstocht in 9 lessen naar gezonde voeding voor kinderen uit Noord-Holland. Gezonde voeding is belangrijk, dat weet iedereen. Maar bij de Rabo AZ Foodtour vertellen we ook waarom; kinderen leren wat gezond is, waar zij zelf invloed op hebben en welke positie gezonde voeding in hun wereld inneemt. Daarnaast worden de kinderen elke les uitgedaagd door AZ-vlogger Timo om een vlogopdracht te voltooien die betrekking heeft op het thema van de les.
Vernieuwend lesprogramma
Deze editie van de Rabo AZ Foodtour is het lesprogramma in een nieuw jasje gestoken; nieuwe AZ-spelers én nieuwe vlogopdrachten. Daarnaast is het programma geheel corona-proof gemaakt zodat het voor iedereen toegankelijk is om deel te nemen.
Aanmelden
De Rabo AZ Foodtour start in februari 2021. Meld je nu aan en leer met jouw klas alles over gezonde voeding, beweging en vloggen. Meer informatie kun je vinden op www.raboazfoodtour.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl