KFC 5.000 euro rijker als Club van de Week

Koog aan de Zaan – Voetbalvereniging KFC is verkozen tot Club van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. De club gaat het bedrag gebruiken voor onderhoud dat wegens een brand twee jaar geleden was uitgesteld.
Xander Salden van KFC Koog aan de Zaan: “Te gek, dit kunnen wij heel goed gebruiken. In maart 2017 zijn door een brand onze (toen net vernieuwde) kleedkamers en de tribune volledig verwoest. We hebben onze spaarpot moeten gebruiken om dit te herstellen en al het verder geplande onderhoud uitgesteld. De toiletten waren de volgende op het lijstje. Dankzij de bijdrage van de VriendenLoterij komen we weer een stap dichterbij het realiseren van de bouw.”
‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.
Structurele financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Steeds vaker kiezen deelnemers ervoor om hun eigen club, vereniging of stichting te steunen. Clubs, verenigingen en stichtingen die nog niet zijn aangesloten bij de VriendenLoterij, kunnen zich aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.
KFC kan het geld goed gebruiken, zeker nu het amateurvoetbal al maandenlang getroffen wordt door coronamaatregelen waardoor de kantineomzet stilligt. (Archieffoto)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl