Trainer Rey maakt plezier met Saenden mini’s Superstars

Wormerveer- Veel voetbalclubs geven de jongste jeugd, onder de naam: de mini’s, een eigen leuke,sportieve en passende bijnaam. Vroeger heette dit de f-jes, of welpen. Deze namen komen niet vaak meer voorbij. Bij voetbalclub rkvv Saenden,de club achter het spoor van Wormerveer komen de mini’s onder de naam: Saenden mini Superstars in aktie. Het is een druilerige zaterdagochtend ten tijde van het heersende corona virus waarin kantines en kleedkamers verplicht dicht moeten blijven. Ondanks dat maakte trainer Rey er een heerlijke voetbalochtend van. Met tien man werd er op het trainingsveld van RKVV Saenden naar hartelust getraind. En voor iedere spelers was er een beker w asrme chocomelk. De jeugd wordt bij voetbalclub Saenden duidelijk gekoesterd. Er worden vele leuke activiteiten georganiseerd door een enthousiaste groep vrijwilligers die zich al enige tijd voor de club inzetten. Ieder seizoen weer, het lijkt allemaal zo logisch maar die drijvende kracht moet je als club maar net ‘bezitten’. Bij de blauwbroeken van Saenden gecombineerd met het herkenbare witte shirt met de blauwe V, zijn die enthousiastelingen gelukkig volop aanwezig.
De jongelingen kunnen op het natuurgras de energie volop kwijt. Leuke parcourtjes voor de techniek, afwerken op doel maar vooral gezamenlijk plezier maken is het motto op zaterdag ochtend 21 november op ‘Saensiro’, de bijnaam van het prachtig onderhouden complex aan het Guisveld.
Foto: Peter Seymour

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl