Senioren selectie sc Hercules-Zaandam hervat training

Zaandam- Aan het Kuilpad in Zaandam hebben de voetballers van zondag derdeklasser sc Hercules-Zaandam de selectie trainingen hervat. Na de lichte corona versoepelingen van het kabinet van afgelopen dinsdag besloot de Zaandammer club dat er Donderdag voor het eerst na drie weken werd gestart met trainen.
Om afstand te kunnen houden werd gestart met een parcours waar conditie, passing en afrondingsvormen in terug kwamen. Op het nieuw vervangen kunstgras op het A-veld beschikt de Zaandammer vereniging over meer dan perfecte velden waar in groepjes van 4 spelers, die een kwartier na elkaar begonnen, de training van donderdag kon worden afgerond.
Ook zondag ochtend werkten vele spelers zich in het zweet op het Kalverpolder in Zaandam.
De hele dag was het een komen en gaan van eerste elftalspelers die de draad weer oppakten en was het weer volop bedrijvig op het Kuilpad. Dit alles onder leiding van hoofdtrainer Eric Heerings en assistent trainer Raymond Huisman. De weersomstandigheden met een temperatuur van net iets boven de 10 graden waren prima. Het bleef droog en er was af en toe ruimte voor de zon. Vooral dat laatste maakte het vandaag tot een zeer aangename voetbal trainingsdag voor de Herculieten.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl