Speciale gasttrainer meld zich bij Voetbalschool Zaanpro.

Zaandam- Zondag ochtend 15 november 2020 was er wederom een fanatieke training bij Voetbalschool ZaanPro. Dit keer met een speciale gasttrainer. In de vroege ochtend kregen kleine groepen voetballers op Sportpark De Kalverhoek vanmorgen ook weer specifieke aandacht. De voetbaltraining werd gehouden voor jongens en meisjes, van 6 t/m 14 jaar. Voetbalschool ZaanPro is al 10 jaar een begrip in de Zaanstreek. Wil je jezelf ook verbeteren in een uitdagende omgeving neem dan contact op voor een proeftraining.
Voetbalschool ZaanPro, waar de ex-profvoetballers Miel Mans (AZ), Misha Salden (FC Volendam) en Ton Snip (keepers) trainingen verzorgen, start elk seizoen weer met een nieuwe serie trainingen.Net als de voorgaande drie jaren wordt dit georganiseerd op de velden van ZCFC en SVZ achter het AFAS Trainingscomplex van AZ (bij ZCFC). De voetbalschool is voor kinderen van de leeftijd 6-14 jaar en van alle niveaus!
Mede eigenaar Miel Mans speelde zelf betaald voetbal bij AZ en FC Volendam, MVV en nodigt zo nu en dan wat oude ploegmaten uit als gasttrainer. Dat was vandaag Hans van der Woude. De ex AZ speler kwamen destijd samen in aktie bij AZ onder leiding van toenmalig hoofdtrainer Gerard van der Lem. Zo kwamen eerder ex profs Olaf Lindenbergh en Steven Pienaar al eens langs.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl