Opendagen Allround Sportmassage op 21 november en 12 december

Zaandam- ‘Goed masseren is een vak apart’ weten ze bij het Zaandamse bedrijf: Allmassage opleidingen. Het begon begin jaren 1980 allemaal met het aanbieden van de cursus sportmassage in Zaandam (groepslessen). Sinds kort is daar de opleiding van Midwoud bij gekomen (privé lessen). Anno 2021 biedt Sportmassage Allround een diversiteit aan opleidingen en cursussen. Van gezichtsmassage tot manuele lymfedrainage, van stoelmassage tot kinesio taping. Wij spelen daarmee in op de actuele vraag.
Op zaterdag 21 november en zaterdag 12 december 2020 is er van 11:00 uur tot 15:00 uur een open dag.
Corona
De opleidingen volgen het beleid van de regering en de richtlijnen van het NGS.
(1,5 meter, mondkapjes, handhygiëne etc.)
Kwaliteit
Bij alles staat kwaliteit bovenaan. Voorop staat dat onze cursisten een goede basis meekrijgen om zich daarna verder te ontwikkelen. Goed masseren leer je niet zomaar. Alles valt of staat met de juiste techniek.
Erkenning
Beide opleidingen zijn aangesloten bij een landelijk erkende massage organisatie: de RIAS. Daar kan een diploma (MBO) behaald worden.
UWV
Een opleiding volgen naast een WW-uitkering? Vraag naar de mogelijkheden via de Werkmap bij UWV. Meerdere cursisten gingen u voor bij onze opleidingen.
De lessen
Sportmassage Allround geeft ook korte introductie massage-cursussen aan leerlingen van diverse scholen (MBO en HAVO). Aankomende fysiotherapeuten volgen er massage-lessen puur voor de techniek.
Wanneer?
Overdag maar ook in de avonduren kunnen particulieren terecht voor de verschillende opleidingen. In de weekenden zijn er tevens kortdurende cursussen, zoals bijvoorbeeld Bamboe- en Stoelmassage.
Voor wie?
Voor iedereen, een vooropleiding is niet vereist. Jongste cursist is 16, de oudste 65.
Gerrit Buisman (Zaandam) en Inge van Kerkhof (Midwoud) verwelkomen u graag bij de open dagen.
Een aantal massagevormen zal gedemonstreerd worden.
Heeft u interesse in één van onze cursussen, zie de website op
www.allmassageopleidingen.nl en www.Top-Sportmassage.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl