“Muscleboulanger“ Lex zorgt voor een gezonde levensstijl

Kennis vergaren, experimenteren en er vol voor durven gaan. Andere mensen helpen door mijn eigen kennis te delen. Ik doe niets liever. En daarom kondig ik u vol trots de geboorte van iets heel bijzonders aan: www.muscleboulanger.nl
Dat een dieet van enkel saucijzenbroodjes en ham-kaascroissants niet bijdraagt aan een gezond BMI moge duidelijk zijn. Toch worden er nog altijd veel fabels over brood naar buiten gebracht.
“Brood is ongezond.” “Van brood word je dik. “Wat een onzin!
Ik ben bakker. Ook ik ben dol op saucijzen en croissants, wat er op een bepaald moment voor zorgde dat mijn gezondheid te wensen over liet. Ik besloot bovengenoemde lekkernijen wat vaker te laten staan en koos voor gezonde(re) vervangers. Dat lukte! Ik viel af in vet. Groeide qua spier. Maar bovenal voelde ik me een stuk energieker en gezonder. En dat zonder brood uit mijn dieet te schrappen!
Juist doordat ik bakker ben weet ik dat brood en overige bakkersproducten vaker niet dan wel de boosdoener zijn. Maar ook hier geldt: eet/geniet met mate.
Een gezond gewicht behalen en behouden terwijl je geniet van lekker en voedzaam eten. Als ik het kan -ondanks alle dagelijkse verleidingen- kan u het zeker. En ik gun het u zo!
De Facebook- en Instagrampagina waren al even in de lucht, al stonden ze nog in de kinderschoenen. Vanaf vanavond lanceren we echter vol trots onze nieuwste website: www.muscleboulanger.nl. Waarop ik wekelijks de lekkerste recepten in combinatie met tips voor een gezonde levensstijl met u zal delen. Vanzelfsprekend met ons eigen brood en banket in de hoofdrol!
Chocolade, gebak, ontbijtgranen, verschillende soorten broden. Verzin het en wij verkopen het. Gezond en iets minder gezond. Want ook dat moet af en toe gewoon kunnen!

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl