Feest bij gymvereniging Lycurgus-Hygiëa

Krommenie- Gelukkig is het niet allemaal kommer en kwel in de wereld. Zo laat Gerda de Beer van gymnastiekvereniging Lycurgus-Hygiëa uit Krommenie weten dat de vereniging door het Schipholfonds verrast met een mooie bijdrage voor nieuwe toestellen.
Ondanks alle maatregelen die de vereniging heeft moeten nemen vanwege corona, heeft het bestuur toch een aanvraag gedaan bij het Schipholfonds voor een bijdrage aan nieuwe toestellen. Dit fonds stimuleert verenigingen om nieuwe initiatieven in te dienen waarmee zij sportief bewegen in de omgeving van de luchthaven stimuleren.
Omdat de afdeling Freerunnen nog altijd groeiende is binnen de vereniging, heeft het bestuur gemeend om specifieke toestellen aan te vragen die voor deze lessoort gebruikt kunnen worden. Recent heeft de verenging het goede nieuws ontvangen dat er een bijdrage is toegekend door het fonds van 5250 euro. Hoewel er vanwege corona geen feestelijke uitreiking gepland kon worden was de blijdschap bij de leden er niet minder om. Zie ook: www.lh-gymnastiek.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl