Buiten koffiedrinken in het zonnetje voor de `Maandag Ochtend Ploeg` bij vv Knollendam

Oostknollendam- De KNVB heeft activiteitenbudget voor clubs! Gelezen op de KNVB-website: ”Elk dorp heeft minimaal één voetbalvereniging waar men samenkomt. Dat Oost en Westknollendam een voetbalverenigingen hebben als een van de kleinste plaatsen in de regio is uniek. Zaterdag vierdeklasser cvv Blauw-Wit W in Westknollendam. En in Oostknollendam is dat de plaatselijke voetbalvereniging vv Knollendam. Uitkomend in de zondag 4e klasse.
Deze in de wereld unieke verenigingsstructuur draagt al meer dan een eeuw bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn. In totaal zijn in Nederland 1,2 miljoen mensen lid van een voetbalclub en werken er 400.000 vrijwilligers bij de bijna 3.000 verenigingen. De KNVB moedigt verenigingen aan om, ondanks de lastige periode en het stilleggen van de competities, passende (voetbal)activiteiten te blijven organiseren. Hiervoor stelt de KNVB een activiteitenbudget beschikbaar waar verenigingen aanspraak op kunnen maken.”
Buiten koffiedrinken met royale afstand bij die gezellige dorpsclub vv Knollendam ging prima. Dat bleek onlangs bij de ‘Maandag Ochtend Ploeg’ in Oostknollendam. Samen onder de luifel dus en met de jas aan. En dat lekkere november weer dat blijft nog even zo, zoals u kunt zien op de aangeleverde foto.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl